Kilpailut ja teemapäivät

Tästä osiosta löydät tietoa erilaisista koululaisille ja opiskelijoille suunnatuista kilpailuista sekä teemapäivistä, jotka sopivat opetuksen monipuolistamiseen ja mm. aihekokonaisuuksien käsittelemiseen .

Sivun ylälaidassa on linkkejä teemapäivien ja -vuosien sivustoihin, joihin Opetushallitus on tuottanut kouluille soveltuvaa aineistoa teemapäivän - ja vuoden järjestämistä helpottamaan.

Kansainvälinen maailmanperintöpäivä 18.4. – kaikki suomalaiset koulut ja päiväkodit mukaan!

MaailmanperintöpäiväSuomen Kulttuuriperintökasvatuksen seura haastaa suomalaiset päiväkodit ja koulut viettämään kansainvälistä maailmanperintöpäivää 18.4.2018! Tänä vuonna päivän teemana on Heritage for Generations, jolla halutaan muistuttaa, että kulttuuriperinnön tietoja ja taitoja tulee levittää aktiivisesti lapsille ja nuorille, sekä antaa heille mahdollisuuksia osallistua, oppia ja määrittää kulttuuri- ja maailmanperintöä omasta näkökulmastaan.

Testaa tunnetko Suomen seitsemän perintökohdetta tai haluaisitteko jakaa videoesityksen aiheesta muidenkin katsottavaksi? Katso vinkit päivän viettoon!

Lisätietoa myös

Kansainvälisen maailmanperintöpäivän verkkosivut

Kulttuuriperintökasvatuksen seuraTänä vuonna päivän teemana on Heritage for Generations. Poimi ideoita kansainvälisen maailmanperintöpäivän viettoon päiväkodissa tai koulussa. Testaa tunnetko Suomen seitsemän perintökohdetta tai haluaisitteko jakaa videoesityksen aiheesta muidenkin katsottavaksi?