Kilpailut ja teemapäivät

Tästä osiosta löydät tietoa erilaisista koululaisille ja opiskelijoille suunnatuista kilpailuista sekä teemapäivistä, jotka sopivat opetuksen monipuolistamiseen ja mm. aihekokonaisuuksien käsittelemiseen .

Sivun ylälaidassa on linkkejä teemapäivien ja -vuosien sivustoihin, joihin Opetushallitus on tuottanut kouluille soveltuvaa aineistoa teemapäivän - ja vuoden järjestämistä helpottamaan.

Uusia sähköaiheisia materiaaleja alakoululaisille STEK Sähkökisaa 2016–2017 varten

STEK SähkökisaSähköturvallisuuden edistämiskeskus STEK ry on tuottanut uusia painettuja ja sähköisiä materiaaleja. Painettu uutuus on Sähköä ilmassa -juliste, jonka voi tilata STEKin sivuilta sekä animoitu kolmeminuuttinen video ”Mistä sähkö tulee”, joka on katsottavissa STEKin Youtube-kanavalla.

Tilaa juliste

Katso video

Molemmat materiaalit toimivat hyvänä alustuksena mietittäessä sähköön liittyviä asioita ja STEK Sähkökisan kilpailutöiden ideointiin valmistautumisessa. Sähköä ilmassa -julisteen käyttöä ohjeistaa kampanjasivusto Steksahkokisa.fi, jossa on opettejille ohjeita ja taustaa julisteen teemojen (mm. sähköinen liikenne ja sähkölaitteiden kierrätys) käsittelyyn.

Tarkat ohjeet kilpailuun osallistumisesta löytyy kampanjasivulta
1. - 2. -luokkien kilpailutehtävä
3. - 4. -luokkien kilpailutehtävä
5. - 6. -luokkien kilpailutehtävä

Lisätietoja:

Stek.fi
Steksahkokisa.fi

Seuraa STEKiä myös FB:ssä

STEK-logoPohtikaa yhdessä sähkön turvallista ja fiksua käyttöä Elektronmanin ja Wattitytön avustuksella ja osallistukaa STEK Sähkökisaan. Kilpailutyöt tulee palauttaa 10.3.2017 mennessä. Palkintoina sponssia luokan yhteiseen käyttöön.