Verkko-oppimateriaalit

Opetushallitus tuottaa oppimateriaaleja, joiden levikki on niin pieni, ettei toiminta ole kannattavaa kaupallisille kustantamoille. Mukana on erityisopetuksen, maahanmuuttajakoulutuksen, pienten ammatillisten alojen sekä ruotsin- ja romanikielisiä kirjoja. Vähälevikkisinä tuotetaan myös elämänkatsomustiedon sekä islamin, ortodoksisen, katolisen ja juutalaisen uskonnon oppikirjoja. Lisäksi valikoimissa on useita vähän luettujen kielten ja pitkien kielten sarjoja.

Opetushallitus tuottaa oppimateriaalia eri muodoissa. Tieto oppikirjoista ja muusta myytävästä oppimateriaalista löytyy Verkkokaupasta. Niitä ja maksullisia julkaisuja voi tilata myös sähköpostitse osoitteesta ja puhelimitse Porvoon Kirjakeskuksen asiakaspalvelunumerosta 020 166 2222. Tuotteita voi tilata myös useista kirjakaupoista.

Maksuttomat julkaisut löytyvät OPH.fin verkkosivuilta.

Toka suomi -oppikirjaa täydentävät oppilaan verkkotehtävät testattavissa

Toka suomi on Opetushallituksen tuottama, erityisesti perusopetukseen valmistavaan koulutukseen tarkoitettu suomi toisena kielenä -oppikirja.

Toka suomi -oppikirjaa täydentämään on tekeillä oppilaille suunnattuja interaktiivisia verkkotehtäviä. Tällä hetkellä on valmiina kahden ensimmäisen luvun verkkotehtävät, joista toivomme teiltä palautetta. Voitte kertoa meille, mikä toimii ja mikä ei toimi sekä mielellään myös miten toivoisitte tehtävää korjattavan. Verkkotehtävien etusivulla on sähköpostiosoite, jonne toivomme teiltä palautteita. Testaajina voivat toimia sekä opettajat että oppilaat. Kaikki palautteet ovat tervetulleita!

Testausjakso kestää tammikuun 2018 loppuun. Sen jälkeen jatkamme seuraavien lukujen verkkotehtävien tuotantoa huomioimalla saamamme palautteen.

Kiitos jo etukäteen kommenteistanne!

Toka suomi -verkkotehtävät