Isac Elliot haastaa koulut auttamaan maailman lapsia: “Tehdään tää yhdessä!”

Isac Elliot haastaa koulut nenäpäiväänIsac Elliot haastaa suomalaiset koulut sekä koululaiset mukaan auttamaan maailman lapsia. Kekseliäimmän Nenäpäivä-tempauksen järjestänyt koululaisryhmä saa palkinnoksi Isac Elliotin esiintymään koululle. Kilpailuun osallistutaan jakamalla kuvia ja videoita omasta tempauksesta sosiaalisessa mediassa tunnisteella #nenäkoulu.

Isac haluaa muistuttaa, että vaikka meillä Suomessa lapsilla, nuorilla ja aikuisilla on omat haasteensa, niin keskimäärin asiat ovat täällä hyvin.
–Suomi on turvallinen maa, jossa on hyvät koulut ja sairaalat. On hyvä muistaa, että kaikkialla asiat eivät ole yhtä hyvin. Muualla lapsen normipäivä voi olla tosi rankka, vaarallinen tai ikävä, Isac sanoo.

Isac haluaakin haastaa koulut sekä koululaiset ideoimaan ja toteuttamaan hyväntekeväisyystempauksia maailman lasten hyväksi Nenäpäivä-kampanjan aikana 26.10.–19.11. Nenäpäivää vietetään 10.11.

Lue lisää Nenäpäiväsäätiön tiedotteesta

Voita Isac Elliot esiintymään koulullesi

Kekseliäimmän Nenäpäivä-tempauksen järjestänyt koululaisryhmä saa palkinnoksi Isac Elliotin esiintymään koululle. Kilpailuun osallistutaan jakamalla kuvia ja videoita omasta tempauksesta sosiaalisessa mediassa tunnisteella #nenäkoulu.

–Veikkaan että koulut tekevät niin siistejä juttuja tämän haasteen kautta. Jengi osaa tosiaan yllättää! On niin huippuja nuoria, että odotan innolla tosi hienoja juttuja, tarinoita ja tempauksia. Tehdään tää yhdessä, innostaa Isac.

Vain mielikuvitus on rajana Nenätempauksille. Kisaan voi osallistua esimerkiksi järjestämällä nenähenkisen talent-kisan, pitämällä pop up-kioskia leivonnaisille ja käsitöille, tai järjestämällä päivätyökeräyksen Nenäpäivän hyväksi. Nenäpäivä-säätiön ja Isac Elliotin muodostama raati valitsee voittajan, joka julkistetaan Nenäpäivän verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa 23.11.

Tästä löydät Isac Elliotin kilpailuohjeen

Tutustu myös päiväkodeille ja kouluille suunniteltuihin materiaaleihin

NenäpäiväIsac Elliot haastaa suomalaiset koulut sekä koululaiset mukaan auttamaan maailman lapsia. Kekseliäimmän Nenäpäivä-tempauksen järjestänyt koululaisryhmä saa palkinnoksi Isac Elliotin esiintymään koululle. Kilpailuun osallistutaan jakamalla kuvia ja videoita omasta tempauksesta sosiaalisessa mediassa tunnisteella #nenäkoulu.