Materiaalipaketti lasten monilukutaidon edistämiseen

Playful Learning Centerin MOI-hanke on julkaissut pedagogista materiaalia monilukutaidon edistämisen tueksi.

Tehtävät houkuttavat monella eri tavalla tarkkailemaan, pohtimaan, keksimään ja kokeilemaan itse - ja näin ollen ne tukevat lasten monilukutaidon kehittymistä. Suomen juhlavuoden kunniaksi materiaalin tematiikka liittyy suomalaiseen luontoon ja vanhoihin uskomuksiin.

Helsingin yliopiston Playful Learning Centerin Monilukutaitoa opitaan ilolla (MOI) -ohjelman tuottama Haltijan kuiskaus -aineisto on ladattavissa digitaalisessa muodossa täällä.

Aineistoa on mahdollisuus käyttää ja levittää ei-kaupallisissa tarkoituksissa. Ajatuksena on, että tulostamisen sijaan materiaalia käytetään erilaisilla digitaalisilla näyttöpäätteillä.

Professori Kristiina Kumpulaisen johtama MOI-tiimi toivoo, että materiaalista on iloa mahdollisimman monelle. He haluaisivat kuulla palautetta eri puolilta Suomea. Yhteystiedot löytyvät MOI-ohjelman sivuilta.

Lisätietoa

Monilukutaito.com

Haltijan kuiskaus -aineistoPlayful Learning Centerin MOI-hanke on julkaissut pedagogista materiaalia monilukutaidon edistämisen tueksi ja aineisto on kaikkien vapaasti hyödynnettävissä verkossa.