Kilpailut ja teemapäivät

Tästä osiosta löydät tietoa erilaisista koululaisille ja opiskelijoille suunnatuista kilpailuista sekä teemapäivistä, jotka sopivat opetuksen monipuolistamiseen ja mm. aihekokonaisuuksien käsittelemiseen .

Sivun ylälaidassa on linkkejä teemapäivien ja -vuosien sivustoihin, joihin Opetushallitus on tuottanut kouluille soveltuvaa aineistoa teemapäivän - ja vuoden järjestämistä helpottamaan.

Ideakilpailu yläkouluille suunterveyttä edistävästä kouluympäristöstä

Turun yliopiston sosiaalihammaslääketieteen tutkimusryhmä haastaa peruskoulujen 7.–9. luokat ideakilpailun suunterveyttä edistävästä kouluympäristöstä. Miten kouluympäristöä voisi muuttaa terveellisempään suuntaan? Parhaasta ideasta ja sen toteuttamissuunnitelmasta voittaja saa 500 euron palkinnon.

Kilpailuun voivat osallistua yksittäiset koululuokat, koulun oppilaskunnat, koko koulu yhdessä tai esimerkiksi valinnaisen kurssin ryhmät. Yhdestä koulusta voi tulla useampikin ehdotus.

Lähetä idea ja suunnitelma 15.3.2018 mennessä osoitteeseen

Kilpailun säännöt ja osallistumisohjeet

KuvituskuvaTurun yliopiston sosiaalihammaslääketieteen tutkimusryhmä haastaa peruskoulujen 7.–9. luokat ideakilpailun suunterveyttä edistävästä kouluympäristöstä. Parhaasta ideasta ja sen toteuttamissuunnitelmasta voittaja saa 500 euron palkinnon. Lähetä ideasi!