Kilpailut ja teemapäivät

Tästä osiosta löydät tietoa erilaisista koululaisille ja opiskelijoille suunnatuista kilpailuista sekä teemapäivistä, jotka sopivat opetuksen monipuolistamiseen ja mm. aihekokonaisuuksien käsittelemiseen .

Sivun ylälaidassa on linkkejä teemapäivien ja -vuosien sivustoihin, joihin Opetushallitus on tuottanut kouluille soveltuvaa aineistoa teemapäivän - ja vuoden järjestämistä helpottamaan.

Reilusti Rioon 2016

Reilusti Rioon logoReilusti Rioon -teemavuosi käynnistyi tammikuussa 2016, jolloin ilmestyi ensimmäinen julkaisu tukemaan olympiatapahtumien järjestämistä. Koulut voivat valita itselleen parhaimman toteutustavan yhdestä teemapäivästä isompiin opintokokonaisuuksiin. Teemavuoden kohokohtina ovat Rion Olympialaiset (5.-21.8) ja Paralympialaiset (7.-18.9).

Teemavuoden ensimmäinen julkaisu, Ystävyys - Friendship on saatavana myös ruotsinkielisenä. Se on luettavissa sekä ladattavissa Suomen Olympia-Akatemian Reilusti Rioon -teemavuoden pääsivulta. Ilmoittautumalla mukaan teemavuoteen ryhmä saa mm. diplomit sekä kohdennettua tietoa teemavuoteen liittyvistä asioista, kuten koulutuksista sekä julkaisujen julkaisuajankohdista.

Reilusti Rioon -teemavuosi toteutetaan yhdessä Paralympiakomitean, Valon, Liikunnan aluejärjestöjen sekä Liikkuvien koulujen ja Urheiluopistojen Yhdistyksen kanssa.

Reilusti Rioon logoKoulut voivat valita itselleen parhaimman toteutustavan yhdestä teemapäivästä isompiin opintokokonaisuuksiin.