Kilpailut ja teemapäivät

Tästä osiosta löydät tietoa erilaisista koululaisille ja opiskelijoille suunnatuista kilpailuista sekä teemapäivistä, jotka sopivat opetuksen monipuolistamiseen ja mm. aihekokonaisuuksien käsittelemiseen .

Sivun ylälaidassa on linkkejä teemapäivien ja -vuosien sivustoihin, joihin Opetushallitus on tuottanut kouluille soveltuvaa aineistoa teemapäivän - ja vuoden järjestämistä helpottamaan.

Vasuista vauhtia varhaiskasvatukseen -tapahtumapäivä 5.9.

Vasuista vauhtiaVasuista vauhtia -tapahtumapäivää vietetään jälleen tänä syksynä 5.9.2018. Tämän vuoden teemana on ”Vuoden vanha vauhdissa – Oikeus leikkiä, oivaltaa ja olla osallinen”. Tapahtuman avulla halutaan kannustaa varhaiskasvatuksen toimijoita jatkuvaan ja suunnitelmalliseen varhaiskasvatustyöhön. Lisäksi tarkoituksena on jakaa vuoden aikana kerättyjä ideoita ja ajatuksia sekä jatkaa varhaiskasvatuksen kehittämistä yhdessä.

Tapahtumapäivä antaa hyvän mahdollisuuden esitellä huoltajille, kuntalaisille ja kaikille varhaiskasvatuksesta kiinnostuneille, miten uudet varhaiskasvatussuunnitelmat ovat vaikuttaneet varhaiskasvatuksen kehittämiseen.

Tehkää päivästä omannäköisenne yhdessä lasten kanssa!

Jakakaa tunnelmia somessa #vasuistavauhtia.

Tutustu materiaaleihin tapahtumasivullamme

Vasuista vauhtiaTämän vuoden varhaiskasvatuksen vasuista vauhtia tapahtumapäivän teemana on Vuoden vanha vauhdissa – oikeus leikkiä, oivaltaa ja olla osallinen. Jakakaa tunnelmia somessa #vasuistavauhtia.