Vasuista vauhtia varhaiskasvatukseen tulee taas

Vasuista vauhtiaVasuista vauhtia -tapahtumapäivää vietetään jälleen tänä syksynä 5.9.2018. Tämän vuoden teemana on ”Vuoden vanha vauhdissa – Oikeus leikkiä, oivaltaa ja olla osallinen”. Tapahtuman avulla halutaan kannustaa varhaiskasvatuksen toimijoita jatkuvaan ja suunnitelmalliseen varhaiskasvatustyöhön. Lisäksi tarkoituksena on jakaa vuoden aikana kerättyjä ideoita ja ajatuksia sekä jatkaa varhaiskasvatuksen kehittämistä yhdessä.

Tapahtumapäivä antaa hyvän mahdollisuuden esitellä huoltajille, kuntalaisille ja kaikille varhaiskasvatuksesta kiinnostuneille, miten uudet varhaiskasvatussuunnitelmat ovat vaikuttaneet varhaiskasvatuksen kehittämiseen.

Tehkää päivästä omannäköisenne yhdessä lasten kanssa!

Jakakaa tunnelmia somessa #vasuistavauhtia.

Elokuun alussa 2017 otettiin käyttöön uudet paikalliset varhaiskasvatussuunnitelmat eli vasut koko maassa. Opetushallitus kutsui 5.9. ensimmäisen kerran kaikki varhaiskasvatuksen toimijat juhlistamaan paikallisia vasuja ja järjestämään oman Vasuista vauhtia -tapahtuman. Tarkoituksena oli esitellä uusia varhaiskasvatussuunnitelmia ja sitä, miten ne vaikuttavat lasten varhaiskasvatukseen.

Lue viime vuoden tunnelmista tiedotteestamme

Materiaaleja

Tulostettavia aineistoja

Katso myös

Uudet paikalliset varhaiskasvatussuunnitelmat käyttöön elokuussa – Mikä muuttuu? -videolla johtaja Jorma Kauppinen kertoo.