Lukiokoulutus

Lukiokoulutuksen sivuilta löytyy aineistoja oppiaineittain. Lisäksi kannattaa tutustua Materiaaleja ja työtapoja -osioon, josta löytyy myös materiaalia eri oppiaineiden opetuksen monipuolistamiseen.

Kilpailuja ja teemapäiviä löytyy kootusti ko. otsikon alta.

Tutustu videokuvaamiseen pedagogisesta näkökulmasta

Kaikki kuvaa EDUKaikki kuvaa EDU on Opetushallituksen rahoittama ja tuotantoyhtiö Amazementin toteuttama opettajainkoulutushanke, joka tarjoaa maksuttomia ja itsenäisesti suoritettavia verkkokursseja opettajille. Myös elokuvakasvattajat, opiskelijat, oppilaat sekä muutkin yksityishenkilöt voivat suorittaa kurssit.

Verkkokurssien avulla voi opiskella muun muassa sitä, miten videokuvaamista voidaan hyödyntää opetuksessa. Koulutuspolkuja on kaksi: Kamerakynän pedagogiikka -polussa opetetaan, miten videokuvaamista käytetään oppilaan ajattelun ja oppimisen välineenä, ja Elokuvan kolme perusasiaa -polussa opetetaan elokuvateoriaa ja -historiaa sekä sitä, miten ajatella ja kuvata elokuvallisesti.

Lisäksi sivun audiovisuaalisesta kirjastosta löytyy kaikki koulutuksen materiaalit, kuten opetuselokuvat, kuvasharjoitukset ja ohjeita ja ideoita opetukseen. Kaikki kuvaa EDU tarjoaa myös maksullisia lähikoulutuksia.

KuvituskuvaKaikki kuvaa EDU on Opetushallituksen rahoittama ja tuotantoyhtiö Amazementin toteuttama opettajainkoulutushanke, joka tarjoaa maksuttomia ja itsenäisesti suoritettavia verkkokursseja opettajille.