Sähköinen postituslista

SÄHKÖINEN POSTITUSLISTA VENÄJÄN OPETUKSESTA KIINNOSTUNEILLE

Opetushallitus on avannut venäjän opetusta käsittelevän sähköisen postituslistan. Listalle voi liittyä jokainen, jolla on sähköpostiosoite. Lista on tarkoitettu venäjän opettajille ja muille venäjän opetuksesta kiinnostuneille. Listan kautta saa ja kukin listan tilaaja voi myös itse välittää tietoa venäjän opetukseen liittyvistä asioista: koulutuksesta, uusista oppimateriaaleista ja muusta kiinnostavasta kirjallisuudesta, venäjää opiskelevien määristä, erilaisista venäjää opettaville ja opiskeleville tarkoitetuista tilaisuuksista, yhteistyökouluista, kiinnostavista kulttuuritilaisuuksista, jne. Listan kautta voi myös etsiä yhteistyökumppaneita, ja sillä voidaan käydä keskustelua ajankohtaisista venäjän opetusta koskevista kysymyksistä, esimerkiksi venäjän osaajien tarpeesta Suomessa. Listaa ylläpitää Opetushallitus. Listalle liitytään lähettämällä sähköpostiviesti seuraavasti:

 1. kirjoita to-riville osoitteeksi:
 2. kirjoita viestille varattuun tilaan: subscribe venajanopetus
 3. kirjoita seuraavalle riville: end, jos viestisi perään on liitetty allekirjoitus, muussa tapauksessa ei mitään
 4. lähetä viesti (send-painikkeella)

Palvelin pyytää listan ylläpitäjältä hyväksyntää, ja jonkin ajan kuluttua sähköiseen postilaatikkoosi kolahtaa tieto, että sinut on hyväksytty listalle. Ja sitten ei muuta kuin postia odottelemaan…


Jos haluat itse lähettää listalle viestin, toimi näin:

 1. kirjoita osoitteeksi
 2. kirjoita aihe-kenttään haluamasi viestin aihe
 3. ja viesti-kenttään varsinainen viesti
 4. lähetä

Jos haluat erota listalta, toimi näin:

 1. To-riville osoitteeksi
 2. viestitilaan: unsubscribe venajanopetus
 3. seuraavalle riville: end

Muista myös ilmoittaa, jos sähköpostiosoitteesi muuttuu, sillä listan pitäjän telepaattiset kyvyt eivät tähän riitä. Osoitteen muutos ilmoitetaan lähettämällä viesti osoitteeseen .