TVT opetuksessa

Tieto- ja viestintätekniikka (TVT) on osa koulujen arkipäivää. Sen käytössä pitää ottaa huomioon monia seikkoja, esimerkiksi tekijänoikeuskysymykset. Näihin yleisiin TVT:n käyttöön liittyviin asioihin ja mahdollisuuksiin voit tutustua näillä sivuilla. Kouluasteiden sivuilta EDU.fistä löydät verkko-oppimateriaaleja ja linkkejä eri oppiaineisiin.

Tieto- ja viestintätekniikka sekä sosiaalinen media on luonteva osa jokaista arkipäivää

Tämä aineisto antaa alkuevästyksen sosiaalisen median tutkimusmatkalle. Katso lisää videoita Opetuubista! Opetuubin opastusvideoiden avulla voi ottaa helposti haltuun videon- ja äänenkäsittelyyn liittyviä ohjelmia ja palveluita.

European Schoolnet Academyn ilmaiset verkkokurssit

European Schoolnet Academyn ilmaiset verkkokurssitEuropean Schoolnet Academyn uudet kevään 2016 kurssit ovat nyt haettavana! Verkkokurssit on suunniteltu erityisesti opettajille ja ne ovat maksuttomia.

Developing Digital Skills in your Classroom

Toista kertaa järjestettävä kurssi alkaa 4.4.2016 ja sen kesto on seitsemän viikkoa. Kurssilla perehdytään muun muassa monipuolisten digitaitojen edistämiseen opetuksessa. Käy tutustumassa edellisen kurssin osallistujien twiitteihin. #eSkillscourse #EUNAcademy.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen

Games in Schools

Kurssi alkaa 18.4.2016 ja kestää kuusi viikkoa. Kurssilla käsitellään pelien integroimista opetukseen. Käy tutustumassa edellisen kurssin osallistujien twiitteihin. #gamescourse #EUNAcademy.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen

Bullying in Schools

Kurssi alkaa toukokuussa 2016. Kurssilta saa välineitä kiusaamiseen liittyvien aiheiden käsittelyyn verkossa ja koulun arjessa. Voit jo tutustua kurssin aiheeseen liittyvään projektiin.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset (tulossa)

Syksyn koulutukset

Syksyn kurssien suunnittelu on meneillään ja voit tutustua listaan koulutuksista. Teemoja ovat muun muassa Space Awareness, STEM ja Collaborative Learning.

Tule mukaan verkostoon

Jos olet osallistunut European Schoolnet Academyn kurssille ja rekisteröitynyt palveluun, voit nyt olla yhteydessä muihin kurssille osallistuneisiin EUN Academyn verkoston kautta.

European Schoolnet

European Schoolnet on kolmenkymmenen eurooppalaisen opetusministeriön konsortio, jonka tehtävänä on edistää digitaalista oppimista ja tekniikan käyttöä oppimisessa ja opetuksessa. EUN on voittoa tavoittelematon ja se perustettiin vuonna 1997. Suomen jäsenenä European Schoolnetissä on Opetushallitus.

Lisätietoa

Europeanschoolnetacademy.eu

European Schoolnet Academyn ilmaiset verkkokurssitEuropean Schoolnet Academyn uudet verkkokurssit alkavat huhtikuussa. Ilmoittaudu nyt!