Verkko-oppimateriaalit

Opetushallitus tuottaa oppimateriaaleja, joiden levikki on niin pieni, ettei toiminta ole kannattavaa kaupallisille kustantamoille. Mukana on erityisopetuksen, maahanmuuttajakoulutuksen, pienten ammatillisten alojen sekä ruotsin- ja romanikielisiä kirjoja. Vähälevikkisinä tuotetaan myös elämänkatsomustiedon sekä islamin, ortodoksisen, katolisen ja juutalaisen uskonnon oppikirjoja. Lisäksi valikoimissa on useita vähän luettujen kielten ja pitkien kielten sarjoja.

Opetushallitus tuottaa oppimateriaalia eri muodoissa. Tieto oppikirjoista ja muusta myytävästä oppimateriaalista löytyy Verkkokaupasta. Niitä ja maksullisia julkaisuja voi tilata myös sähköpostitse osoitteesta ja puhelimitse Kirjavälityksen asiakaspalvelunumerosta 010 345 100. Tuotteita voi tilata myös useista kirjakaupoista.

Maksuttomat julkaisut löytyvät OPH.fin verkkosivuilta.

Cometa 1 - oppikirjaa täydentävät oppilaan verkkotehtävät ovat ilmestyneet

Cometa-sarja on alakoulun A-espanjan (A1 ja A2) oppimateriaalisarja. Sarjan uusittujen tehtäväkirjojen ja äänitteiden lisäksi lisämateriaalia on myös oppilaan verkkotehtävinä.

Cometa 1 -oppilaan verkkotehtävät harjoituttavat sanastoa ja kielitietoasioita. Vocabulario-tehtäviä on jokaisesta luvusta, kun taas Revision-kielitietoasiat on koottu aina neljän luvun välein. Verkkotehtäviä voi tehdä yksin tai yhdessä, kotona tai koulussa.

Tutustu!

Cometa 1 - oppilaan verkkotehtävät