Verkko-oppimateriaalit

Opetushallitus tuottaa oppimateriaaleja, joiden levikki on niin pieni, ettei toiminta ole kannattavaa kaupallisille kustantamoille. Mukana on erityisopetuksen, maahanmuuttajakoulutuksen, pienten ammatillisten alojen sekä ruotsin- ja romanikielisiä kirjoja. Vähälevikkisinä tuotetaan myös elämänkatsomustiedon sekä islamin, ortodoksisen, katolisen ja juutalaisen uskonnon oppikirjoja. Lisäksi valikoimissa on useita vähän luettujen kielten ja pitkien kielten sarjoja.

Opetushallitus tuottaa oppimateriaalia eri muodoissa. Tieto oppikirjoista ja muusta myytävästä oppimateriaalista löytyy Verkkokaupasta. Niitä ja maksullisia julkaisuja voi tilata myös sähköpostitse osoitteesta ja puhelimitse Kirjavälityksen asiakaspalvelunumerosta 010 345 100. Tuotteita voi tilata myös useista kirjakaupoista.

Maksuttomat julkaisut löytyvät OPH.fin verkkosivuilta.

HEJ! 10 -oppilaan verkkotehtävät ovat ilmestyneet

HEJ! 10 on B1-ruotsin oppikirja 10-luokkalaisille, erilaista tukea saaville opiskelijoille. Se sopii myös ammatillisen koulutuksen opiskelijoille, jotka eivät opiskele yleisen oppimäärän mukaisesti.

Materiaali sisältää ruotsin kielen keskeiset asiat helpolla tavalla esitettyinä. Kirjojen aiheet ovat nuorten elämästä, ja kieliopissa keskitytään perusasioiden kertaamiseen.

Verkkotehtävät täydentävät HEJ! 10 -oppi- ja harjoituskirjaa.

Verkkotehtävät on tarkoitettu tukemaan ja edistämään ruotsin opiskelua, ja ne sisältävät paljon puhuttua kieltä. Tehtävät ovat lyhyitä ja perustuvat kirjan teksteihin. Verkkomateriaalia voidaan käyttää myös sarjan muiden kirjojen ohessa soveltuvin osin.

HEJ! 10