Muovistudio

Designmuseo tarjoaa MUOVISTUDIOn näyttelyä kiertoon Suomessa

Erityisesti kouluille ja oppilaitoksille räätälöity, muovia muotoilussa käsittelevä erikoisnäyttely MUOVISTUDIO suljetaan Designmuseossa 30.10.2005. Takana on puolitoista vuotta mukavaa työskentelyä eri-ikäisten ja erilaisten ihmisten kanssa kemian ja kuvataiteen kouluryhmistä muotoiluopiskelijoihin ja aikuisryhmiin. Kokijoita on viehättänyt sekä muovi kiehtovana materiaalina, että näyttelyn konsepti, joka avaa muotoilun käsitettä suunnittelijan, tehtaan ja kuluttajan näkökulmista. Tarina kerrotaan kolmen esimerkin avulla, jotka ovat Eero Aarnion klassikkotuoli Pastilli, suomalainen sampoobrandi Herbina sekä Orthexin muoviämpäri. Runkona on muovidesignin aikajana kaseiininapeista biohajoaviin kliinisiin ruuveihin.

Tutustu näyttelyn sisältöön verkkosivuilla

Nettisivuille on koottu lisätietoa mm. muovikemiasta, linkkejä sekä tehtäviä ja niihin tutustumista on käytetty ryhmien ennakko/jälkitehtävänä. Etusivulta löydät kuvan näyttelytilasta ja tekijätiedot.

Näyttely on vapaa marraskuun alusta 2005 alkaen.
Näyttelyn lainaaja vastaa kuljetuskustannuksista.
Ei näyttelymaksua.

Rakenteet

7 kpl näyttelykaappeja 1500 (leveys) x 50 (syvyys) x 2070 (korkeus)
1 kpl otsikkokaappi 500 x 700 x 2070
1 kpl Pastilli-tuoli sekä Orthexin tuotteita kokeiltaviksi
Katalyyttimaalatuissa mdf-levystä rakennetuissa näyttelykaapeissa tekstit ja kuvat ovat valmiina. Esineet sijoitetaan lukittavan pleksilevyn taakse. Kiinteät halogeenivalot.

Kielet

Näyttelypanelit ja internet-sivut suomeksi
Panelitekstit pdf-tiedostoina englanniksi ja ruotsiksi (ks. nettisivujen ko. osiot)

Työpajat

Tarjoamme myös näyttelyyn liittyviä erilaisia työpajoja käytettäväksi esimerkiksi henkilökunnan tai opettajien koulutuksessa tai yritystilaisuuksissa.

Yhteydenotot:
Museolehtori Liisa Aholainen

p. (09) 6220 5412, 050 301 6838